Des del PSC Cerdanyola del Vallès volem fer pública la nostra voluntat d’ encetar converses amb les diferents formacions que han concorregut a les eleccions municipals, incloent-hi aquelles que no han obtingut representació

Entenem que més enllá del evidente apoyo que nos ha dado la ciudadanía para empezar a trabajar en la conformación de un Gobierno, és imprescindible normalitzar el diàleg institucional a fi de cercar consensos que beneficiïn la ciutat i els seus veïns i veïnes.

Volem aprofitar tambéaquest comunicat, per agrair, un cop més, la confiança que ens ha estat dipositada per una àmplia majoria social. Ens hi deixarem la pell en fer de Cerdanyola una ciutat de referència que tingui com a màxima prioritat el benestar de la seva gent, de tota la seva gent.

Cerdanyola, 30 de maig de 2019


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

CATALA
CASTELLANO CATALA