LA CANDIDATURA DEL PSC

1. Carlos Cordón

34 Anys

01

Pots conèixer el nostre candidat a l'alcaldia fent clic aquí.

2. Pepi Rivera

49 Anys

02

La Pepi ha nascut i viscut des de sempre a la ciutat, vinculada a les entitats culturals i esportives. De la mateixa manera, coneix a la perfecció el funcionament del consistori municipal, atès que és funcionària de carrera des de 2001 a l'Ajuntament de Cerdanyola.

3. Víctor Francos

40 Anys

03

El Víctor és llicenciat en Dret, i té un ampli coneixement en el funcionament de l'Administració Pública, així com experiència en la gestió municipal havent exercit fins a l'actualitat com a Portaveu del Grup Municipal Socialista. És regidor des de 2011.

4. Carme Arché

49 Anys - Independent

04

Graduada en Educació Infantil, la Carme ha viscut intensament la ciutat des de la seva arribada als anys 90. Cal destacar el seu compromís social, així com la seva experiència en gestió municipal després de la seva anterior etapa com a regidora.

5. Javi Sánchez

56 Anys

05

El Javi és Llicenciat en Dret i funcionari de carrera des dels anys 90. Té un ampli coneixement en gestió pública especialment en l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona. Estima i viu a Cerdanyola de sempre.

6. Glòria Urbano

53 Anys - Independent

06

La Glòria és Llicenciada en Psicologia i té un Postgrau en Violències Masclistes. Actualment està cursant el Grau de Dret. Té experiència professional en la Direcció, Gestió, Formació i Selecció de RH a l'àmbit empresarial i de la Seguretat Pública. És policia local des de l'any 2008. Actualment destinada al Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Sant Quirze, on coordina i gestiona la informació, l'acompanyament i assessorament de les dones víctimes de violència masclista. Glòria és veïna del carrer Sant Ramón.

7. David González

24 Anys - JSC

07

David es Graduado en Ciencia Política y Gestión Pública. Está cursando también un Máster en Educación Secundaria, por lo que actualmente trabaja como profesor de Ciclos Formativos. Desde muy joven ha sido monitor de esplais de la ciudad, así como ha estado muy implicado en la sección local de diversas ONGs asumiendo papeles de portavocía y responsabilidad. Actualmente además es el Primer Secretario de la JSC Cerdanyola del Vallès.

8. Eulàlia Mimó

55 Anys

08

L'Eulàlia és arquitecta. Cerdanyola és la seva ciutat natal on sempre ha viscut i treballat, participant, a més, a diverses entitats locals. Acredita una àmplia experiència en gestió municipal, sent regidora del Grup Municipal Socialista des de 2011, havent passat tant pel govern com per l'oposició.

9. Óscar Pons

50 Anys

09

L'Óscar és Tècnic Administratiu informàtic i auxiliar en electrònica. Entre moltes altres coses és una persona amb forts llaços en l'àmbit de l'esport de la ciutat. Sense anar més lluny, en l'actualitat és Vicepresident del Club Handbol Cerdanyola. També és membre de l'executiva local del PSC.

10. Marian Navarro

55 Anys

10

La Marian és administrativa i ha treballat d'això en un gabinet jurídic. Actualment de mutu acord amb la seva parella exerceix com a mestressa de casa. Té una àmplia trajectòria en l'activisme veïnal de la ciutat i va ser la Presidenta de l'associació de veïns del seu barri, Banús, entre 2009 i 2013.

11. Santi Moro

32 Anys

11

El Santi és Enginyer en Electrònica Industrial i Automàtica. Actualment treballa com a professor de Cicles Formatius. Des de molt jove ha estat involucrat al moviment associatiu infantil de Cerdanyola, sent monitor i resposable de l'Agrupament Escorta Pau Casals, així com ha participat i participa activament a l'associació de veïns del seu barri, Les Fontetes.

12. Andrea Borrego

32 Anys - Independent

12

L'Andrea és experta en gestió d'esdeveniments i és Diplomada en Turisme, Relacions Institucionals i Protocol Nacional i Internacional. Ha nascut i viscut tota la vida a Cerdanyola, primer al barri del Turonet, després a Serraparera i actualment és veïna de Canaletes. Des de molt jove, ha estat molt vinculada a les entitats esportives de la ciutat, arribant a jugar al primer equip de Bàsquet Femení de Cerdanyola.

13. Antonio Otero

54 Anys - Independent

13

L'Antonio és Llicenciat en Ciències Físiques, i ha cursat un Màster en Recerca en Ensenyament de Ciències i Matemàtiques. A més exerceix com a Professor de secundària en el Col·legi Montserrat i com a Professor Associat a la Universitat Politècnica de Catalunya. L'Antonio ha estat sempre molt vinculat al teixit associatiu de la ciutat, del moviment veïnal, cultural, passant per clubs esportius i l'associacionisme d'integració social.

14. Rocío López

39 Anys - Independent

14

La Rocío és Diplomada en Ciències Empresarials i ha cursat un Màster en Assessoria d'Empreses. A més té experiència professional com a Responsable de comptabilitat i RRHH. També, ha estat molt vinculada de sempre a les entitats del Tercer Sector de la ciutat, sent fins setembre del passat any presidenta de la secció local de Cerdanyola de l'Associació Espanyola contra el Càncer.

15. Jonatan Márquez

31 Anys

LAP_138222

El Jonatan és Llicenciat en Ciència Política i Gestió Pública. Va viure a la ciutat fins als 25 anys. El 2012, en plena crisi, va viatjar primer a l'Argentina i després a Xile a la recerca d'oportunitats professionals. Malgrat que a l'actualitat treballa feliçment en la producció de teatre i concerts a Xile, espera poder tornar algun dia a Cerdanyola.

16. Sara Fernández

33 Anys - Independent

16

La Sara ha cursat formacions en administració i gestió d'empreses, arribant a treballar com a dependenta i Directora de botigues, encara que n'és coneguda a la ciutat per la seva experiència durant més de 15 anys de monitora de ball. La Sara també participa activament a diferents entitats de Cerdanyola.

17. Carlos Piedra

19 Anys - JSC

4040 PSC-300-2

El Carlos estudia el Grau en Història a la Universitat de la nostra ciutat, la UAB. Ha nascut i viscut tota la vida a Cerdanyola, i actualment és el Secretari d'Organització de la JSC local.

18. Rosa Gutiérrez

59 Anys

18

La Rosa és diplomada en Infermeria i ha cursat un Postgrau en Infermeria Quirúrgica. Des de 1983 treballa com a infermera quirúrjica a l'Hospital de Terrassa i a més des de 2015 de professora col·laboradora a l'Escola Universitària d'Infermeria i Teràpia Ocupacional en l'antiga Creu Roja. La Rosa, és veïna del Barri de Dalt des dels anys 80.

19. Sergio Garrido

37 Anys

19

El Sergio és Llicenciat en Dret i advocat col·legiat pel ICAB. Ha treballat com a Director d'Administració, Director de RRHH i Director General al sector privat. És veí del barri de Banús-Bonasort de tota la vida.

22. María José Pérez

42 Anys - Independent

20

La María José ha treballat com a professora d'autoescola. Va venir a viure al barri de Quatre Cantons a principis dels anys 2000 per amor, i actualment és la Presidenta de l'AMPA del Col·legi Les Fontetes.

21. David Nuñez

47 Anys - Independent

21

El David treballa com a Gerent en una empresa d'aluminis de Cerdanyola, i de sponsor d'entitats esportives de la ciutat. És molt aficionat al ball i és veí del barri de Canaletes de sempre.

22. Rafi Martos

50 Anys - Independent

22

La Rafi és monitora en nutrició infantil i té experiència laboral com a operària de fàbrica i dependenta de supermercat. A més la Rafi és l'Alma mater d'Halloween i Carnestoltes de Canaletes, el seu barri de tota la vida.

23. Víctor Soria

24 Anys - JSC

23

El Víctor està graduat en Economia i ha cursat un Màster en Internalització Econòmica. Actualment treballa com assessor a empreses en negocis internacionals, i és veí del centre de Cerdanyola de tota la vida.

24. Loli Vázquez

51 Anys

24

Loli treballa actualment en una empresa de serveis de neteja. És veïna del barri de Les Fontetes, sent sòcia d'ella i formant part de la junta de l'Associació de Veïns. A més ha viscut i viu intensament la ciutat com a membre de la Hermandad Rociera de Cerdanyola.

25. Carme Carmona

59 Anys

25

La Carme té formació en dret i és funcionària de carrera des de 1979, per la qual cosa té un ampli coneixement del funcionament de l'Administració Local. Actualment treballa com a Coordinadora General en un ajuntament de l'Àrea Metropolitana de Barcelona. A més, ha estat Primera Secretària del PSC, regidora del Grup Municipal Socialista des de 2007 i Alcaldessa de la ciutat al període 2009-2015. Resideix a Cerdanyola de tota la vida i actualment és veïna de Ca n'Antolí.

Suplent 1. Antonio Manrubia

80 Anys

S1

L'Antonio, veí del Turó, avui dia està jubilat, encara que continua sent un incansable activista veïnal de la ciutat i un històric militant del PSC de Cerdanyola. De fet, els seus 80 anys no suposen un impediment per continuar vivint intensament la ciutat.

Suplent 2. Cristina Real

73 Anys

S2

La Cristina va arribar a Cerdanyola el 1975, per motius laborals, ja que treballava al RRHH de la UAB. Molt vinculada des de la seva arribada a l'activisme social de la ciutat, va entrar a formar part del Grup Municipal Socialista com a regidora el 1983, arribant a ser Alcaldessa de Cerdanyola al període del 1997 al 2003. La Cristina actualment, tot i estar jubilada, és la responsable comarcal de Mans Unides.

CATALA
CASTELLANO CATALA