Carlos Cordón Núñez

Tinc 33 anys. Vaig viure fins als 6 a Fontetes i després a Serraparera, al costat de la meva mare i el meu pare. Ella treballava en un taller del Passatge Goya i ell a Aiscondel. Anys més tard, juntament amb la meva companya de viatge, la Gemma, formem la nostra petita gran família; a la qual es va unir el nostre gran tresor, l’Helena.

Vaig estudiar al Col·legi Montserrat, on vaig seguir vinculat sent monitor d’esplai. Al mateix temps practicava karate al Sport Club Arvi. En tots dos llocs vaig passar mitja vida creixent en tots els sentits. Després vaig estudiar arquitectura a la UPC, complint un dels meus somnis, poder treballar creant espais on la gent pogués ser feliç; professió que exerceixo actualment. Anys després vaig cursar un Postgrau en Comunicació i Lideratge a la UAB, la universitat de Cerdanyola.

El meu avi, conductor de Sarbus molt conegut a la ciutat (un andalús i català al qual trobo a faltar), va ser el primer en acostar-me els valors socialistes. I un dia, mogut per les meves inquietuds, vaig decidir afiliar-me al PSC i de la Joventut Socialista de la mà d’un gran amic, iniciant una de les millors experiències de la meva vida, que em va portar a ser Regidor a la ciutat, des de 2015, i Primer Secretari del partit, des de 2017.

CATALA
CASTELLANO CATALA