Em sento molt afortunat de poder viure, treballar i somiar a Cerdanyola. Aquesta ciutat és la història de la meva vida i sempre em sentiré en deute amb ella. Per això, amb l'objectiu de defensar-la i millorar la vida de la seva gent, he decidit fer un pas endavant i ser el candidat del PSC a l'alcaldia a les eleccions municipals de 2019.

Vull una Cerdanyola de referència que construeixi el seu futur des de la igualtat i la justícia social, el consens i la transversalitat. Una ciutat motiu d'orgull de la seva gent, que recuperi el rumb mitjançant una alternativa de govern. Una Cerdanyola que ambicioni progrés i que generi oportunitats. Una ciutat 100% accessible que posi al dia el seu espai públic i els seus serveis. Un Cerdanyola universitària, tecnològica i científica però també educadora, transparent, participativa, esportiva i social.

Sóc conscient del difícil moment que vivim però, sobretot, de tot el que ens uneix: recuperar Cerdanyola per a totes i tots. I em sento amb la força, les ganes i la il·lusió necessàries per a aconseguir-ho; posant les persones en primer lloc. A totes, sobre qualsevol bandera. I en aquest repte vull sumar a tota la ciutat oferint honestedat i capacitat de treball. Vull recuperar Cerdanyola, amb la teva ajuda, per a tota la seva gent.

CATALA
CASTELLANO CATALA